آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

زلنسکی به فرانسه می‌رود

در ادامه تحرکات دیپلماتیک رئیس جمهور اوکراین، رسانه‌ها یکشنبه شب به وقت تهران از سفر او به فرانسه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۴۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «رویترز» به نقل از رسانه‌های فرانسه، انتظار می‌رود «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین اواخر روز یکشنبه وارد پاریس شود.

بر اساس این گزارش، زلنسکی در فرودگاه مورد استقبال «الیزابت بورن» نخست وزیر و «کاترین کولونا» وزیر خارجه فرانسه قرار خواهد گرفت.

پیش بینی می‌شود محور این گفت‌و‌گوها تداوم جنگ روسیه با اوکراین و تلاش زلنسکی برای جلب حمایت بیشتر نظامی فرانسه باشد.

زلنسکی در جستجوی تسلیحات بیشتر برای اولین بار از آغاز جنگ اوکراین، یکشنبه وارد آلمان شد. او در نشست خبری مشترک با «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان افزود، هدف اوکراین آزادسازی مناطق داخل مرزهای شناخته‌شده بین‌المللی‌ خود است.

شولتز هم در این نشست خبری مشترک گفت که آلمان تا زمان لازم از اوکراین حمایت خواهد کرد. زلنسکی روزو شنبه در ایتالیا با «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان و «جورجیا ملونی» نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

در تحولات میدانی نیز وزارت دفاع روسیه یکشنبه گزارش داد که نیروهای اوکراینی تلاش کردند خطوط دفاعی روسیه نزدیک «آرتموفسک» در «باخموت» را درهم بشکنند اما حملات آن‌ها دفع شد. وزارت دفاع روسیه افزود: «در شبانه‌روز گذشته دشمن تلاش‌های گسترده برای شکستن دفاع نیروهای ما در شمال و جنوب آرتموفسک انجام داده است. همه حملات نیروهای مسلح اوکراین دفع شده است. هیچ شکافی در دفاع روسیه ایجاد نشده است. »

روسیه شنبه هم از پیشروی نیروهای خود در شهر باخموت خبر داد و اعلام کرد نیروهای روسیه شمال غربی این شهر را آزاد کردند.

ماه‌هاست درگیری در شهر باخموت که در بخش تحت کنترل کی‌یف در منطقه دونتسک دونباس قرار دارد و مرکز لجستیکی کلیدی برای تامین تجهیزات اوکراین بوده، در جریان است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار